Bio

Gunmill Governors – Southern-Blues Rock uit de Achterhoek.

De roots van deze band liggen in de Achterhoek waar de vijf ervaren muzikanten zijn opgegroeid. In deze streek is de rockmuziek niet onbekend en toch weten de Governors hun eigen stijl hierin te vinden: Southern/Blues Rock met hier en daar een scheutje Country.

Bob Toebes zorgt voor een typische Southern gitaarsound die inmiddels zo kenmerkend is voor deze band. Jos Betting staat met zijn mondharp garant voor heerlijke melodieën. De ritmesectie wordt gevormd door Mark Klein Gunnewiek en Marnix Flikweert, die er samen voor zorgen dat het grooved, swingt en rockt – zoals het hoort. De zang van John Koldeweij, met het rauwe randje in zijn stem, past hier perfect bij.

Maak je klaar voor rauwe, foot-stomping songs tot soulvolle ballads met vurige gitaarsolo’s, de Governors brengen het met passie!

Gunmill Governors is beïnvloed door bands als Lynyrd Skynyrd, Blackberry Smoke en anderen. Het plan is om in het voorjaar van 2024 een album uit te brengen. Laat je verrassen door Gunmill Governors en waan je op een back porch in the deep South!

Gunmill Governors @ Zwarte Cross

Gunmill Governors zijn: 

  • John Koldeweij: zang/akoestisch gitaar 
  • Bob Toebes: gitaar 
  • Marnix Flikweert: basgitaar 
  • Jos Betting: zang/mondharmonica 
  • Mark Klein Gunnewiek: drums 

Check ook onze Media pagina om een idee te krijgen van onze stijl. Om op de hoogte te blijven kun je ons ook volgen op Facebook en Instagram!